ความเป็นมาของแคมป์

แคมป์ตั้งขึ้นปี 2016 ณ ศูนย์ฝึกศิลปมวยไทยพุฒ ล้อเหล็ก 64/115 หมู่ 3 ต.รัษฎา อ.เมือง จ.ภูเก็ต 83000 (ติดกับวัด พิทักษ์สมณกิจ)โดยมีครูพุฒเป็นหัวหน้าผู้ฝึกสอนและที่ปรึกษา
 
ที่ตั้งของแคมป์เป็นบ้านสวนที่รายล้อมด้วยต้นไม้มากมาย เงียบ สงบ และด้วยความตั้งใจอย่างแน่วแน่ที่ต้องการอนุรักษ์ศิลปะการต่อสู้มวยไทยให้ทั่วโลกรู้จักและส่งเสริมการท่องเที่ยวที่สวยงามของจังหวัดภูเก็ต ให้ทั่วโลกรู้จักมากขึ้นเพราะเรามีทะเลที่สวยงามและน้ำตกที่ตระการตาอย่างยิ่ง ประกอบกับเรามี พุฒ ล้อเหล็ก ซึ่งเป็นคนจังหวัดตรังและเป็นยอดมวยไทยที่ผู้คนรู้จักทั้งในประเทศและต่างประเทศ
 
พุฒ ล้อเหล็ก ซึ่งเป็นนักมวยไทยที่มีศิลปะการต่อสู้ที่สวยงาม ว่องไว มีเทคนิคมากมายที่นักมวยในสมัยนี้ไม่มีและเป็นยอดมวยไทยที่เก่งที่สุดก็ว่าได้โดยไร้คู่ต่อกรในยุคนั้นที่มีน้ำหนักเดียวกัน (ค.ศ.1975)
 
ดังนั้นเราต้องการเผยแพร่ศิลปะการป้องกันตัวในรูปแบบมวยไทยอย่างแท้จริง เรียนรู้และเข้าใจในความเป็นมวยไทยที่เป็นศิลปะมวยไทย ซึ่งกำลังจะลดหายไปทุกทีในปัจจุบัน จากครูฝึกที่ผ่านการต่อสู้มากกว่า 120 ครั้ง และเป็นที่ยอมรับของแฟนมวยทั่วทั้งประเทศ แล้วคุณจะรู้ว่ามวยไทยอัศจรรย์แค่ไหน ยินดีต้อนรับสู่ พุฒ ล้อเหล็กมวยไทยยิม จ.ภูเก็ต
 

 
Head Coach
 
This camp starts in 2016. It located at 64/115 Moo.3 Ratsada district, Ampher Muang Phuket, Phuket province, southern part of Thailand.
 
The camp is surrounded by lots of trees and this place is quiet so you can feel relax. With the intention of conservation of Thai boxing to be notice over the world and promote traveling in Phuket which has
beautiful beaches and sea. Moreover, we have Poot Lorlek who is a local well-known boxer to Thais and foreigners.
 
Poot Lorlek is a Thai boxer who has wonderful boxing style, fast with varieties of techniques which is hard to find from other boxers nowadays. We can call him the best boxer without anyone else in comparison in the same weight from that time (in 1975).
 
So we are proud to present Thai traditional “Muaythai” self-defense. Learn and understand Muaythai as Thai art, which has been ignored each day, from the teacher who has experienced in fighting over 120 times and he is well-accepted by Thai people. You will realize how amazing Thai boxing is. Welcome to Poot Lorlek Thai boxing gym Phuket province.
 
 
 
Welcome to “Lorlek Boxing Gym”